Dansk øltradition er over de sidste to årtier ændret fra at begrænse sig til pilsnere i kasser med 30 stk. og genimporterede dåseoplevelser fra tyske grænsekiosker, til nu – heldigvis – at omfatte en mangfoldig rigdom af smagsoplevelser. Til at rette sig mod det gode øl.

Et væld af gode bryggerier, og endnu flere typer og varianter, udfolder sig nu på den danske ølscene. Mindre danske bryggerier i et frydefuldt antal laver nye kompositioner som aldrig før, og spiller dermed på fornem vis op til de mange udenlandske kvalitetsdråber, som efterhånden også kan nydes både store og små steder.

Vi vil gerne hylde det gode øl. Ære alsidighed, kvalitet og opfindsomhed omkring den gode smagsoplevelse. Og derfor har vi skabt denne hjemmeside, hvor du forhåbentlig kan finde smutveje, anbefalinger og gode idéer til den ægte nydelse af øl i København. De bedste steder i København, efter de engagerede ølelskeres egne vurderinger.

Stederne kan alle nås indenfor ca. 45 minutter, naturligvis med offentlig transport, regnet fra Københavns Hovedbanegård. Og de udmærker sig alle ved at anerkende det gode øl, enten i stort eller mindre omfang.

Det gode øl kender som bekendt ingen grænser. Og derfor er Københavns store svenske forstad, Malmö, også at finde med sit fine udbud af gode øloplevelser.

Tag for dig. Smag. Bedøm. Og del (om ikke øllet, så oplevelserne) med os andre, så vi alle lettere kan finde det bedste øl – de bedste steder.

Velkommen til Copenhagen Beer.

2013-10 diverse 013

Tak for lån af fotos til: Ølsnedkeren, Mikkeller & Friends, Søernes Ølbar, Nordlys Café, Ølbaren, Nørrebro Bryghus, Bunker Beer, Den Nordiske Ølhandel og Spisehuset 56 grader.

 

 

 

Ølkalender

September 2020
M T O T F L S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Månedens øl

Jubilæumsbryg fra Køge

Braunstein på Køge Havn har nu i 10 år leveret fine dråber til bevidste ølganer i Danmark.

Læs mere

OM CPH Beer

Vi vil gerne hylde det gode øl. Ære alsidighed, kvalitet og opfindsomhed omkring den gode smagsoplevelse. Og derfor har vi skabt denne hjemmeside, hvor du forhåbentlig kan finde smutveje, anbefalinger og gode idéer til den ægte nydelse af øl i København.


Tag for dig. Smag. Bedøm. Og del (om ikke øllet, så oplevelserne) med os andre, så vi alle lettere kan finde det bedste øl - de bedste steder.

 

Velkommen til CPH Beer

Nyheder

Fra pis til pilsner

Vi håber det kommer til at smage bedre end det lyder... Onde tunger vil påstå, at det ikke gør forskel...

Læs mere
Warpigs godt fra start

I Kødbyen på Vesterbro rykkede brewpubben Warpigs ind i store lokaler i april.

Læs mere
Katastrofe for dansk øl: Dansk malt er for dårlig

De skrappe danske miljøregler giver mindre protein i kornet. Og dermed kan det ikke bruges til malt i øl.

Læs mere
Find nærmeste ølsted på telefonen

Man kender det... Børnene på slæb, ægtefællen rundt på hele Strøget... Og man har selv mest lyst til en god øl, men ved ikke lige hvor det nærmeste ordentlige sted er.

Læs mere