Vores hjemmeside er en dynamisk top-50 over de gode ølsteder i København og omegn. Derfor ændrer fakta sig løbende. Hjælp os gerne med at holde det ajour.

For at kunne komme på listen, skal ølstedet for det første kunne tilbyde et øludvalg, der ligger ud over de vanlige, masseproducerede kommercielle bryggeriers produkter. For det andet skal man kunne nå til stedet indenfor ca. 45 minutter med offentlig transport, regnet fra Københavns Hovedbanegård.

Vi tager både ølbarer/caféer, restauranter, bryggerier og velassorterede øludsalgssteder med på listen. Fællesnævneren er således det gode øl. Listen kan og vil indeholde mere end 50 steder, men de sidste ligger så som ’boblere’ nederst på listen. Og mener du at kende et sted der lever op kriterierne og har godt øl, men som endnu ikke er på listen, så kontakt os endelig.

Skriv navn og adresse på det sted, du gerne vil anbefale til listen, og uddyb gerne med et par ord om stedet. Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du må også gerne skrive til os, hvis du har en opdatering til et steds data, finder en fejl, eller noget helt tredje.

2013-09 diverse 015

Ølkalender

September 2020
M T O T F L S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Månedens øl

Jubilæumsbryg fra Køge

Braunstein på Køge Havn har nu i 10 år leveret fine dråber til bevidste ølganer i Danmark.

Læs mere

OM CPH Beer

Vi vil gerne hylde det gode øl. Ære alsidighed, kvalitet og opfindsomhed omkring den gode smagsoplevelse. Og derfor har vi skabt denne hjemmeside, hvor du forhåbentlig kan finde smutveje, anbefalinger og gode idéer til den ægte nydelse af øl i København.


Tag for dig. Smag. Bedøm. Og del (om ikke øllet, så oplevelserne) med os andre, så vi alle lettere kan finde det bedste øl - de bedste steder.

 

Velkommen til CPH Beer

Nyheder

Fra pis til pilsner

Vi håber det kommer til at smage bedre end det lyder... Onde tunger vil påstå, at det ikke gør forskel...

Læs mere
Warpigs godt fra start

I Kødbyen på Vesterbro rykkede brewpubben Warpigs ind i store lokaler i april.

Læs mere
Katastrofe for dansk øl: Dansk malt er for dårlig

De skrappe danske miljøregler giver mindre protein i kornet. Og dermed kan det ikke bruges til malt i øl.

Læs mere
Find nærmeste ølsted på telefonen

Man kender det... Børnene på slæb, ægtefællen rundt på hele Strøget... Og man har selv mest lyst til en god øl, men ved ikke lige hvor det nærmeste ordentlige sted er.

Læs mere