For tre år siden var jeg til Juleølsmagning på Politiken, og her smagte jeg øl fra Coisbo for første gang, en dejlig julebryg.

CoisboDen endte med at blive kåret som publikums favorit, hvilket den også gjorde de næste to år.

Anders Coisbo er en ung ambitiøs brygger, med en fortid i politiet. Hjemmehørende på Fyn, brygger han sine syv faste øl og adskillige sæsonøl og ikke mindst Limited Edition på Ørbæk.

Det er netop en af hans Limited Editions jeg har på hanen på Amager Ølhus i denne tid; Limited Edition - Single Batch Beer - Number FOUR - Russian Imperial Stout. Den holder 10 %. En flot balance mellem humlen, de ristede malttyper og de lækre krydderier, som spænder over ingefær, citrongræs og rosenknopper.

Coisbo har netop været en tur til Irland. Og Single Batch FOUR løb med prisen som bedste øl i Dublin Craft Beer Cup 2014. 314 øl og 85 bryggerier fra 18 forskellige lande deltog og udover guldmeldaljen blev det også til tre sølvmedaljer og tre af bronze.

Johnny Hansen er indehaver af Danmarks så vidt vides eneste facebookfinansierede ølbar, Amager Ølhus. Stedet har siden denne hjemmesides start i december sidste år ligget i toppen af ølelskernes og brugernes anmeldelser, og er derfor ved indgangen til marts bedømt til at ligge øverst på vores liste over gode ølsteder i København og omegn.

Ølkalender

Juni 2020
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Månedens øl

Jubilæumsbryg fra Køge

Braunstein på Køge Havn har nu i 10 år leveret fine dråber til bevidste ølganer i Danmark.

Læs mere

OM CPH Beer

Vi vil gerne hylde det gode øl. Ære alsidighed, kvalitet og opfindsomhed omkring den gode smagsoplevelse. Og derfor har vi skabt denne hjemmeside, hvor du forhåbentlig kan finde smutveje, anbefalinger og gode idéer til den ægte nydelse af øl i København.


Tag for dig. Smag. Bedøm. Og del (om ikke øllet, så oplevelserne) med os andre, så vi alle lettere kan finde det bedste øl - de bedste steder.

 

Velkommen til CPH Beer

Nyheder

Fra pis til pilsner

Vi håber det kommer til at smage bedre end det lyder... Onde tunger vil påstå, at det ikke gør forskel...

Læs mere
Warpigs godt fra start

I Kødbyen på Vesterbro rykkede brewpubben Warpigs ind i store lokaler i april.

Læs mere
Katastrofe for dansk øl: Dansk malt er for dårlig

De skrappe danske miljøregler giver mindre protein i kornet. Og dermed kan det ikke bruges til malt i øl.

Læs mere
Find nærmeste ølsted på telefonen

Man kender det... Børnene på slæb, ægtefællen rundt på hele Strøget... Og man har selv mest lyst til en god øl, men ved ikke lige hvor det nærmeste ordentlige sted er.

Læs mere