Irma julebrygIrma's julebryg, 7,2 % . Skands har leveret denne øl til supermarkedskæden, efter deres ønsker. Og når det nu er jul, ja, så "hvad du ønsker skal du få". Jeg ønsker mig personligt at smage mere af dette gode øl. Efter mine smagsløg det absolut det bedste 'lokale' bud på en afbalanceret og fyldig, varm, krydret juleøl. På en behageligt tilgængelig måde, uden at være ligegyldig.

Varme julenoter vælder frem i næsen, skummet er smukt og varmt at se på, ligesom farven i glasset tindrer som et andet kalenderlys. Belgisk inspireret, på den gode måde.

Selvom vi ikke når op på samme niveau som en god trappist, så er kvaliteten absolut duelig i forhold til de belgiske heleårs-klassikere. Og på en mørk dag i december, så smager denne her altså dejligt; af jul, af Belgien og af søde forventninger.

Glædelig jul!

Bjarne

Ølkalender

Juni 2020
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Månedens øl

Jubilæumsbryg fra Køge

Braunstein på Køge Havn har nu i 10 år leveret fine dråber til bevidste ølganer i Danmark.

Læs mere

OM CPH Beer

Vi vil gerne hylde det gode øl. Ære alsidighed, kvalitet og opfindsomhed omkring den gode smagsoplevelse. Og derfor har vi skabt denne hjemmeside, hvor du forhåbentlig kan finde smutveje, anbefalinger og gode idéer til den ægte nydelse af øl i København.


Tag for dig. Smag. Bedøm. Og del (om ikke øllet, så oplevelserne) med os andre, så vi alle lettere kan finde det bedste øl - de bedste steder.

 

Velkommen til CPH Beer

Nyheder

Fra pis til pilsner

Vi håber det kommer til at smage bedre end det lyder... Onde tunger vil påstå, at det ikke gør forskel...

Læs mere
Warpigs godt fra start

I Kødbyen på Vesterbro rykkede brewpubben Warpigs ind i store lokaler i april.

Læs mere
Katastrofe for dansk øl: Dansk malt er for dårlig

De skrappe danske miljøregler giver mindre protein i kornet. Og dermed kan det ikke bruges til malt i øl.

Læs mere
Find nærmeste ølsted på telefonen

Man kender det... Børnene på slæb, ægtefællen rundt på hele Strøget... Og man har selv mest lyst til en god øl, men ved ikke lige hvor det nærmeste ordentlige sted er.

Læs mere