Vi vil ikke diktere din vej gennem øllets vidunderlige Verden, men hvis du har lyst til inspiration til et par tematiserede ruter, så giver vi dig nogle stykker her.

Det er udelukkende for egen regning at vi kæder stederne sammen, og du kan givetvis selv finde mindst lige så spændende temaer og veje til det gode øl, og langt de fleste af stederne her på siden er i øvrigt et besøg værd, også ud over en kort visit. Men som nævnt er det alene tænkt som inspiration, hvis du ikke lige selv ellers har tænkt over hvordan du går i gang med de gode øloplevelser.

Røg-ruten; for dig der synes at godt øl og tobaksrøg godt kan kombineres, kan du fx besøge følgende steder: Capri, Toga, Byens Kro, Lord Nelson, Viking, Jernbanecaféen, Vintønden.

National-ruten; for dig der gerne vil smage på øl fra et bestemt land, kan du fx besøge følgende steder: Berlin (Tyskland), Dubliners, Shamrock og Kennedy's (Irland), Svejk og Bohemia (Tjekkiet), Charlies (Storbritanien), og Southern Cross (Australien).

Malmö-ruten; for dig der gerne vil opleve godt øl i det svenske: Green Lion, Hamnmästaren, Bishops Arms Savoy og Gustav Adolfs Torg, Malmö Brygghus, Paddys og På Besök.

2013-09 Amsterdam 081

 

 

Ølkalender

September 2020
M T O T F L S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Månedens øl

Jubilæumsbryg fra Køge

Braunstein på Køge Havn har nu i 10 år leveret fine dråber til bevidste ølganer i Danmark.

Læs mere

OM CPH Beer

Vi vil gerne hylde det gode øl. Ære alsidighed, kvalitet og opfindsomhed omkring den gode smagsoplevelse. Og derfor har vi skabt denne hjemmeside, hvor du forhåbentlig kan finde smutveje, anbefalinger og gode idéer til den ægte nydelse af øl i København.


Tag for dig. Smag. Bedøm. Og del (om ikke øllet, så oplevelserne) med os andre, så vi alle lettere kan finde det bedste øl - de bedste steder.

 

Velkommen til CPH Beer

Nyheder

Fra pis til pilsner

Vi håber det kommer til at smage bedre end det lyder... Onde tunger vil påstå, at det ikke gør forskel...

Læs mere
Warpigs godt fra start

I Kødbyen på Vesterbro rykkede brewpubben Warpigs ind i store lokaler i april.

Læs mere
Katastrofe for dansk øl: Dansk malt er for dårlig

De skrappe danske miljøregler giver mindre protein i kornet. Og dermed kan det ikke bruges til malt i øl.

Læs mere
Find nærmeste ølsted på telefonen

Man kender det... Børnene på slæb, ægtefællen rundt på hele Strøget... Og man har selv mest lyst til en god øl, men ved ikke lige hvor det nærmeste ordentlige sted er.

Læs mere