Dette lille intime sted holder fanen højt som uafhængig leverandør af særligt britisk øl fra mindre bryggerier. Ægte lokal pubstemning, som taget ud af Oxfordshires små landsbyer med dam og byplæne, slår en i møde når man kommer ind i de små og lavloftede lokaler, og er det torsdag til lørdag aften, skal man være heldig hvis man finder en siddeplads blandt de relativt få muligheder.
Til gengæld skal man være et skarn, hvis ikke an kan finde sig en øl der passer til ens smagsløg, for ud over de klassiske britiske ales, med lavt kulsyreindhold og god smag, kan man vælge sig både tyske, danske og tjekkiske sager på fad.
Vægge og lofter er tapetseret med inspiration til gode øloplevelser, i form af drikkebrikker og haneskilte fra diverse bryggerier. Marstons velsmagende, bløde og friske Oyster stout er et forsøg værd, hvis man har lyst til en mørk smagsoplevelse, men ellers er Fullers forskellige typer en idé, ligesom irske dråber fra Porterhouse kan prøves.
Stedet har i mange år været en kendt bastion for det gode øl, og har derfor også opnået adskillige priser og har høstet anerkendelse for sine kvalitetsøl.
På whiskeyfronten kan man også få sig en god single malt fra det fine udvalg på de tætfyldte hylder bag baren, hvor stamkundernes drikkekrus dekorerer loftet.
Mad er der ikke noget af, men lidt snacks kan man klare ved de lave træborde med træbænke og skamler.